Meubelmakerij Utrecht

Voor unieke meubels gaat u naar Kroneman Interieurs, meubelmakerij in Utrecht. Kroneman Interieurs is een binnenhuisarchitect in Utrecht. Voor het volledige proces van schets tot oplevering kunt u bij ons terecht. Wanneer een ruimte er om vraagt kunnen we ook op maat gemaakte meubels leveren vanuit de meubelmakerij in Utrecht.

 

Op maat gemaaktMeubelmakerij Utrecht

De meubels worden gemaakt door een meubelmaker. Doordat we rechtstreeks afnemen kan de prijs laag gehouden worden. De meubels uit de meubelmakerij in Utrecht worden snel geleverd. Ze kunnen binnen zeven weken na bestelling geleverd worden. De meubels worden door ons ontworpen en zijn functioneel in gebruik. Gemaakt voor de ruimte waarvoor de bedoelt zijn en voor de doelstelling, gemaakt van hoogwaardige materialen. Een combinatie met het vakmanschap waarmee ze gemaakt worden zijn deze meubels uniek in hun soort en perfect passend bij en in uw interieur. De maten en kleuren zijn eindeloos.

 

Alle soorten meubels

We kunnen alle meubels laten maken. Denkt u bijvoorbeeld aan een nieuwe trap met handige opbergkasten in de ruimte eronder. Of inbouwkasten, walk-in closet of een bedombouw. Waar de ruimte ook om vraagt, wij kunnen het leveren. En omdat we zelf betrokken zijn bij de eerste schets past alles perfect. Kroneman Interieurs is verantwoordelijk voor het hele proces en zorgt dus ook voor het goed inmeten en draagt zorg voor de oplevering van de meubels.

 

Contact

Wilt u weten wat wij voor u en uw interieur kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Contact  Diensten