Meubelmaker Utrecht

Bent u op zoek naar een meubelmaker in Utrecht omdat u voor uw interieur in de winkels niet kunt slagen? Dan bent u bij Kroneman Interieurs aan het juiste adres. We zijn als binnenhuisarchitect in staat om elk interieur opnieuw vorm te geven en in te richten met meubels op maat. Wij werken samen met een meubelmaker in Utrecht.

Unieke meubels

Of het nu gaat om handige kastruimte onder een trap, een op maat gemaakt of een kastenwand passend in bv. uw woonkamer, Kroneman Interieurs zorgt voor het ontwerp en regelt alles met de meubelmaker in Utrecht. De meubels worden met zorg gemaakt van hoogwaardige materiaal. Gecombineerd met vakmanschap zorgt dit voor unieke meubels die perfect passen in uw interieur. De meubels worden rechtstreeks afgenomen bij de meubelmaker in Utrecht. Hierdoor kunnen de prijzen laag gehouden worden. De meubels worden snel geleverd. Na de bestelling kunnen ze binnen zeven weken bij u thuis staan.

Meubelmaker UtrechtZorg dragen voor totaalproces

Kroneman Interieurs is binnenhuisarchitect in Utrecht. Wij verzorgen het ontwerp van uw interieur en de uitvoering daarvan. We zijn betrokken bij het complete proces van schets tot oplevering. Tot u uiteindelijk het interieur heeft wat u voor ogen had. In dit hele proces regelen wij ook het maken van de meubels. Wij dragen zorg voor het hele proces, van het ontwerp van de meubels, het inmeten en de uiteindelijke levering.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze diensten? Maak dan een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken. U vindt onze contactgegevens op de website.

Contact  Diensten