Interieurontwerp Utrecht

Wilt u voor uw woning een nieuw interieurontwerp in Utrecht? Dat kan bij Kroneman Interieurs. Wilt u een nieuwe
functie voor een bepaalde ruimte of voldoet uw huidige interieur niet meer? Wij denken met u mee en zorgen voor een nieuw interieurontwerp in Utrecht.

Ontwerp

Tijdens een persoonlijk gesprek inventariseren we uw wensen. We vragen u naar de ruimte, de functionaliteit en het doel. Wat u mooi vindt en waar u zich prettig bij voelt. Het helpt als u vooraf al een beeld heeft gevormd van wat u mooi vindt. U kunt bijvoorbeeld beeldmateriaal bekijken of een keukenshowroom of meubelzaak bezoeken. Dit eerste gesprek is vrijblijvend en kosteloos. Tijdens dit gesprek worden al wat schetsen gemaakt om een en ander te verduidelijken. Besluit u na dit gesprek om de samenwerking aan te gaan dan ontvangt u twee uitgewerkte voorstellen. Deze bespreken we weer samen tot we komen tot een definitief interieurontwerp in Utrecht.

Interieurontwerp UtrechtProces tot oplevering

In het proces wat volgt nemen we u alle werk uit handen. Van het aanvragen van vergunningen tot overleg met onderaannemers en leveranciers, wij Kroneman Interieurs regelt het voor u. We houden de werkzaamheden tot de oplevering in de gaten en we blijven uw aanspreekpunt. Ook na de oplevering zijn we nog steeds betrokken. We zijn pas tevreden als u dat bent.

 

Contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek? Neem dan contact met ons op. U kunt op onze website het contactformulier invullen maar u kunt natuurlijk ook even bellen of een e-mail sturen.

Contact  Diensten