Interieurarchitect Utrecht

Kroneman Interieurs is interieurarchitect in Utrecht. We ontwerpen uw interieur en zorgen voor de uitvoering hiervan. We zijn betrokken bij het complete proces van schets tot oplevering.
Tot u uiteindelijk het interieur heeft wat u in gedachten had.

Harmonieus geheel

Onze ontwerpen zijn een balans tussen schoonheid en functionaliteit. Modern, een beetje trendgevoelig en soms een beetje klassiek.
We creëren een harmonieus geheel door gebruik van natuurlijke materialen en rustige kleuren. U zult zich thuis voelen.

Doel en gebruik van de ruimte

Tijdens een vrijblijvende eerste afspraak brengen we al uw wensen in kaart. Uw input is hierbij ontzettend belangrijk. Wij vragen u dan ook om voor deze afspraak alvast een idee te krijgen wat wilt. Stel uzelf vragen over de ruimte, wat vindt u prettig en wat niet. Hoe wilt u de ruimte gebruiken, wat is het doel van de ruimte. U kunt ook een bezoekje brengen aan meubelzaken of keukenshowrooms om een beeld te krijgen. Op basis van uw input komt d
e interieurarchitect in Utrecht tot een ontwerp dat past bij uw wensen.

Interieurarchitect UtrechtOp maat gemaakte meubels

Soms vraagt de ruimte om op maat gemaakte meubels. Bijvoorbeeld voor kastruimte onder een trap of een op maat gemaakt bedombouw. In dat geval werken wij samen met een meubelmaker. Kroneman Interieurs zorgt voor het ontwerp, het inmeten en begeleid de oplevering. Doordat we rechtstreeks van de meubelmaker afnemen zijn de kosten laag. De op maat gemaakte meubels kunnen binnen zeven weken geleverd worden.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de interieurarchitect in Utrecht? Neem dan contact met ons op.

Contact  Diensten