Interieur Utrecht

Wilt u een verandering in uw interieur in Utrecht? Dan bent u bij Kroneman Interieurs aan het juiste adres. Kroneman Interieurs is binnenhuisarchitect in Utrecht. Wij verzorgen het ontwerp van uw interieur en de uitvoering daarvan. We zijn betrokken bij het complete proces van eerste schets tot oplevering. Tot u uiteindelijk het interieur in Utrecht heeft wat u voor ogen had.

 

Van schets tot oplevering

De start van elk interieur in Utrecht is een vrijblijvend en kosteloos gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen en de ruimte waar het om gaat. Tijdens het gesprek zullen we schetsen maken om de eerste ideeën te verduidelijken. Na een paar dagen ontvangt u van ons 2 verschillende schetsontwerpen. Deze bespreken we samen om de uiteindelijk tot een definitief ontwerp te komen. Na goedkeuring van het ontwerp gaan wij aan de slag met de uitvoering. Dit doen we tegen een vooraf afgesproken tarief. Zo komt u niet voor financiële verrassingen te staan.

Interieur UtrechtInput

Omdat uw input belangrijk, zo niet doorslaggevend, is voor een geslaagd ontwerp vragen we u vooraf goed na te denken over wat u wilt en niet wilt. Stel uzelf vragen over het doel van de ruimte en op welke manier u deze ruimte zal gebruiken. Door beeldmateriaal te bekijken en een bezoek te brengen aan meubel- en keukenshowrooms kunt u zich een beeld vormen van uw wensen.

Contact

Wilt u weten wat wij voor uw interieur in Utrecht kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Contact  Diensten