Interieur Houten

Wilt u een verandering in uw interieur in Houten? De functionaliteit van ruimtes veranderen of juist verbeteren? Dan

bent u bij Kroneman Interieurs aan het juiste adres. Als binnenhuisarchitect ontwerpen we niet alleen uw interieur, we zorgen ook voor uitvoering van het ontwerp. Van de eerste ontwerpschets tot de uiteindelijke oplevering. En steeds met duidelijke communicatie naar u als klant en met heldere afspraken over de prijs. Zo komt u achteraf niet voor financiële verrassingen te staan en wordt uw interieur in Houten precies zoals u dat voor ogen heeft.

Vrijblijvende eerste afspraak

We beginnen het traject met een vrijblijvende eerste afspraak. Deze afspraak is kosteloos. We bespreken de ruimte, uw wensen en op welke manier u de ruimte wilt gebruiken. Tijdens dit gesprek wordt er geschetst om de eerste ideeën te verduidelijken. Wanneer we besluiten om samen in zee te gaan, ontvangt u na een paar dagen twee uitgewerkte voorstellen. Deze bespreken we samen om zo tot een definitief ontwerp te komen. Alle ontwerpen worden in full colour op A3 aangeleverd. Naar wens begeleiden we u met de uitvoering. We werken samen met een meubelmaker dus op maat gemaakte meubels kunnen snel en tegen een laag tarief aan uw interieur in Houten worden toegevoegd.

ContactInterieur Houten

Wilt u meer informatie of een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek? Neem dan contact met ons op. U kunt op onze website het contactformulier invullen. U kunt natuurlijk ook even bellen of een e-mail sturen. We plannen graag een afspraak met u in.

Contact  Diensten