Binnenhuisarchitect Amersfoort

Bent u op zoek naar een binnenhuisarchitect in Amersfoort en omgeving? Dan bent u bij Kroneman Interieurs aan het juiste adres. Wij zorgen voor het hele proces. Van de eerste ontwerpschets tot de uiteindelijke oplevering. Steeds met duidelijke communicatie naar u als klant en met heldere afspraken over de prijs. U betaalt een vaste all-in prijs per ruimte. Zo komt u achteraf niet voor financiële verrassingen te staan.

Interieuradvies

Als binnenhuisarchitect voor Amersfoort en omgeving kunnen wij u ook voorzien van interieur advies. Wij kunnen u adviseren over het gebruik van kleuren in uw woning, de keuze voor meubilair, verlichting, stoffering en vloerbedekking. We zetten deze adviezen graag om in een compleet interieurontwerp. U kunt tijdens de eerste afspraak kenbaar maken wat uw wensen zijn en waar u advies over wilt hebben.

Van schets tot oplevering

Deze eerste afspraak is kosteloos en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek worden uw wensen in kaart gebracht. Er worden schetsen gemaakt om dingen te verduidelijken. Na een paar dagen ontvangt u twee voorstellen. Aan de hand van de presentatie wordt een definitief ontwerp gemaakt. Deze wordt in full colour A3 aangeleverd. Als dit ontwerp akkoord is gaan we aan de slag. We begeleiden het complete proces en regelen alles voor u. Van het aanvragen van vergunningen tot communicatie met onderaannemers en leveranciers.

Binnenhuisarchitect AmersfoortWilt u meer informatie over Kroneman Interieurs, binnenhuisarchitect voor Amersfoort en omstreken? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Contact  Diensten