Architectenbureau Utrecht

Kroneman Interieurs is een architectenbureau in Utrecht.  Wij verzorgen het ontwerp van uw interieur en de uitvoering daarvan. We zijn betrokken bij het complete proces van schets tot oplevering. Tot u uiteindelijk het interieur heeft wat u voor ogen had.

Kosteloos gesprek

De start van elk interieurontwerp in Utrecht is een vrijblijvend en kosteloos gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen en de ruimte waar het om gaat. Tijdens het gesprek geven we handige tips. Als u besluit om in zee te gaan met ons architectenbureau in Utrecht ontvangt u na een paar dagen van ons twee verschillende schetsontwerpen. Deze bespreken we samen en dan wordt alles in 3D gepresenteerd. Na goedkeuring van het ontwerp gaan wij aan de slag met de uitvoering. Dit doen we tegen een vooraf afgesproken tarief. U betaalt een all-in tarief voor de hele te ontwerpen ruimte. Zo komt u niet voor financiële verrassingen te staan.

Balans tussen schoonheid en functionaliteit

In onze ontwerpen streven we naar een balans tussen schoonheid en functionaliteit. Modern, een beetje trendgevoelig en soms een beetje klassiek. Met natuurlijke materialen en rustige kleuren creëren we een harmonieus geheel waarin u zich thuis voelt.

 

Architectenbureau UtrechtMeer informatie

Wilt u meer informatie over onze Kroneman Interieurs, architectenbureau te Utrecht? Maak dan een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons bereiken via het contactformulier op de website of neem telefonisch contact met ons op. Wij plannen graag een afspraak met u in.

Contact  Diensten